Tineri englezi în vizită la „Ferdinand”

Publicat de staff la 03 Noiembrie 2017

Pe 26 octombrie 2017, Colegiul Naţional “Ferdinand I” a primit vizita unui grup de tineri de la “Hackney Virtual School for Looked After Children” din Marea Britanie, ȋn cadrul proiectului “RELATE”, coordonat de prof. Nicoleta Nistor şi Natalia Roxana Mihu.

Oaspeții au fost întâmpinați de directorii colegiului, prof. Nicu-Vasile Harasemciuc și prof. dr. Nicoleta Zărnescu, după care au participat la o lecţie demonstrativӑ de limba englezӑ, susţinutӑ de prof. Nicoleta Nistor cu elevii clasei a VI-a B. Apoi, ȋmpreună cu elevii clasei a XII-a F, s-a derulat workshopul cu titlul “Ȋnvaţӑmântul din Marea Britanie şi România”, în care elevii români şi englezi au dezbӑtut diferenţele şi asemӑnӑrile dintre cele 2 sisteme de învӑţӑmânt, subliniind punctele forte şi punctele slabe.

Vizita s-a încheiat cu un scurt program artistic susţinut de elevii clasei a II-a B, coordonaţi de prof. înv. primar Margareta Vӑtӑmӑnescu. Oaspeţii s-au declarat încântaţi de nivelul ridicat de limbӑ englezӑ al elevilor noştri, de dotӑrile şcolii, precum şi de ospitalitatea cu care au fost primiţi.

Galerie foto