Mesajul conducerii colegiului la începutul anului şcolar 2017-2018

Publicat de staff la 10 Septembrie 2017
Dragi elevi, stimați părinți și profesori,
 
Vă aşteptăm, dragi elevi, să păşiţi din nou pragul şcolii, să vă simţiţi bine în şcoala noastră, să aveţi curajul, perseverenţa şi tenacitatea de a nu ceda greutăţilor, iar reuşita să fie pentru voi sintagma de călăuză în toate situaţiile.
Trebuie să știți că indiferent cât de mult vă sprijină părinții voștri, locul vostru în societate va depinde de ceea ce veți ști să faceți, de cunoștințele pe care le-ați acumulat în timpul școlii, de abilitățile pe care le-ați dezvoltat.
Suntem siguri că împreună putem, pentru că școala este locul fundamental al devenirii noastre, locul in care ne întâlnim cu ceilalți, depășim propriile individualității și singurătăți, învățând lecția comunicării a deschiderii spre cei din jur, dar și spre marele univers.
Stimaţi părinţi! Rezultatele instituţiei noastre vă aparţin, deopotrivă şi D-voastră, atât noi, profesorii, cât şi dumneavoastră, părinţii, luptăm pentru acelaşi vis: acela de a-i face fericiţi, sănătoşi, întelepţi și educați pe copiii noştri. 
În faţa aceleiaşi responsabilităţi, vă lansez invitația de a participa activ în educaţia copiilor, să fiți prezenţi în viaţa şcolii alături de profesorii copiilor dumneavoastră.
Stimați colegi profesori! Vă adresăm îndemnul de a vă pune în slujba şcolii, cu aceeaşi competenţă, dăruire şi tenacitate de care mereu aţi dat dovadă, vă dorim un an școlar plin de reușite, un an care să aducă un plus de performanță și un plus de apreciere a muncii dumneavoastră. 
Vă doresc tuturor un an școlar 2017 – 2018 plin de reușite.
 
Deschiderea oficială va avea loc luni, 11 septembrie 2017, ora 9.30. 
Conducerea Colegiului Naţional „Ferdinand I" Bacău