Proiect ŞANSE, ianuarie-iunie 2021

Publicat de staff la 14 Ianuarie 2021

Proiect în derulare ŞANSE, ianuarie-iunie 2021


"Și Acesta, Neștiutul, Sunt Eu!"

Eu? Cine sunt eu? Acesta sunt eu? Întrebări pe care, cu siguranță, tăvălugul evenimentelor vremurilor noi pe care le trăim le-a făcut să îți încolțească în minte. Într-o bună zi, da, crede-mă, a fost o zi bună!, te-ai trezit tu cu tine. Doar cu tine. Fără școală căci porțile i se închiseseră și toată bucuria și truda ei se mutaseră chiar în camera ta. Fără teme căci le făcuseși pe toate-toate. Fără telefon ori tabletă căci trecuseși de zeci, poate chiar sute, de ori peste aceleași pagini, reclame, fotografii, mesaje și câte altele pe care le știi tu mai bine. Fără ieșirile cu prietenii ori colegii căci... afară se lăsase un frig de neînțeles.

Și atunci, cu tâmplele cuprinse în palme, ți-ai întors privirea spre tine. Mai adânc și mai cu taină decât oricând. Ai descoperit, în spatele măștii, că tu ești curios, că ai energie, că ești mai mult decât ai fi crezut, că vrei, că poți. Te-ai aplecat cu mai multă dăruire asupra pasiunilor tale și le-ai dat și mai multă strălucire. Ori ți-ai descoperit pasiuni noi. Ai aflat care-ți este talentul. Și, în ochi și în inimă, ți-a licărit bucuria. Aceea de a fi aflat cine ești tu.

Te-ai regăsit citind povestea celor aproape 300 de zile în compania ta? Atunci, te așteptăm să ne povestești despre tine și bucuriile tale! Fie că alegi să ne scrii, să fii intervievat de un coleg-reporter sau să fii invitatul unei emisiuni, ești binevenit să ne inspiri, să ne dai aripi, să îți crești aripi și să ne mândrim împreună! Nu uita: nicio pasiune, niciun talent,  nicio străduință nu e prea măruntă pentru a fi împărtășită nouă, alor tăi, colegi și dascăli ce împreună formăm Familia Ferdinand! Acum, în fața ta, în fața noastră, poți spune "Și Acesta, Neștiutul, Sunt Eu!"