Olimpici la fizică

Publicat de staff la 20 April 2015
 

ALEXIA ELENA BĂLUȚĂ  clasa a VII – a A,

Mențiune Specială LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE FIZICĂ 2015, Premiul al III – lea și MEDALIE DE AUR LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE FIZICĂ 2014 – profesor Nicu Harasemciuc

Fizica mă fascinează deoarece este ştiinţa care mă ajută să înţeleg tot ce se întâmplă în jurul meu. Cât despre performanţă, te ajută să-ţi testezi nivelul de cunoştinţe, fiind modul prin care poţi căpăta experienţa pentru examenele importante ale vieţii.

     
 

BOGDAN VICOL clasa a VIII – a B – MEDALIE DE BRONZ LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE FIZICĂ 2015 –  Mențiune LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE FIZICĂ 2014 -  profesor Nicu Harasemciuc

Pasiunea mea pentru fizică a început încă de la primele ore de laborator: eram fascinat pentru că, în sfârşit, găseam răspunsuri la multe dintre întrebările despre lumea înconjurătoare. Totodată, parcă eram într-unul din jocurile copilăriei, când construiam tot felul de machete şi dispozitive care voiam să ştiu cum funcţionează.

După părerea mea, performanţa vine din pasiune şi perseverenţă. Dacă îţi place ceva cu adevărat şi eşti dedicat acelei pasiuni, rezultatele nu vor întârzia să apară. Cred că pe mine mă caracterizează cel mai bine cuvintele lui Einstein : "Nu am vreun talent special, dar sunt extraordinar de curios!"